logo_1080x1080

Често Задавани Въпроси

Потопете се в хипнотизиращата вечерна атмосфера на Екопарк Варна, със зашеметяващи шест на брой  светлинни инсталации и невероятна светлинна игра, всичко това на фона на ембиънт музика.

Магическият фестивал на светлините – Luminos, отваря врати за своите посетители на 17.08.2023г. Четвъртък и продължава до 21.08.2023г Понеделник.  Събитието стартира всяка вечер от 21:30 и приключва в 00:30ч. Имайте предвид, че ще са ви необходими поне 30мин. за да обходите всички светлинни инсталации. 

Не, не е необходимо да идвате точно в началния час 21:30ч. Moжете да влезнете на събитието по всяко време преди 23:55 часа. 

Билетите за деца до 3 (три) годишна възраст са безплатни.
За деца и тийнейджъри до 18 годишна възраст – 9лв.
За възрастни – 15лв.

Не, можете просто да ни покажете баркода на телефона си и ние ще го сканираме.

Luminos е събитие на открито и може да се насладите при всякакви метеорологични условия. Въпреки това, ако трябва да затворим, заради лошото време, имате възможност да изберете друг ден в който да ни посетите.

Препоръчваме ви да отделите между 60-90 минути, за да се насладите на нашето изживяване.

Luminos е специално събитие именно защото е подходящо за всеки. Вратите ни са отворени да приветстваме бебета, деца, тийнейджъри, младежи и млади двойки, родители, баби и дядовци от всички краища на страната и чужбина.

Моля, свържете се с нас за подробности относно специалните цени за групови или семейни резервации ( info@luminos.bg)

Да, по трасето ще има стюарди, които да наблюдават за спазване на реда по време на събитието.

Входа с домашни любимци е забранен.

Разбира се! Само Ви молим да не блокирате пътеката и да спазвате настоящите правила за социално дистанциране. Ще се радваме да споделите вашите снимки и да ги маркирате с хаштаг! #Luminos

Не, управлението на дронове по време на събитието е забранено.

Подходящо облекло за вечерна разходка в парка.

Не. Всички вещи, които не искате да носите със себе си, трябва да бъдат оставени в автомобила ви.